1 af 4

Om Butcheria

Et sving fra travle indre København finder du spisebutikken Butcheria — en butik du kan spise i, og et spisested du kan handle hos; et sted du kan hænge ud, og et hangout med events.

Et hjem for håndgribeligt madhåndværk og fornuftige fødevarer. Et rum til det uformelle selskab og mindre selskaber der vil være en del af noget større.

Hver dag fylder vi kølemontrene med vores egne slagterprodukter forarbejdet efter glemte traditioner og umage håndværk med fokus på forædling af råvarer. Typisk fra de udskæringer der ikke går som varmt brød i supermarkedets køledisk.

På hylderne finder du ikke hyldevarer, vi har i stedet flyttet vores eget lager ind på butikkens hylder, så du kan købe de råvarer og produkter vi selv bruger i resten af Folkets Madhus. Alt sammen særligt udvalgte produkter fra leverandører vi kender og som vi deler omhu for den gode råvarer med. Dem kalder vi for hyldevenner.

Vi har både en hyggelig grøn gårdhave, et asfaltbelagt udeområde med bænke og borde, en bunker roof top hvor bierne summer — alt sammen i sol — og skulle vejret være i mod os, så ligger vores spisebutik i gamle omklædningsrum hvor man kan nyde mad, musik og vådt i tørvejr.

Vi kalder Butcheria for en spisebutik – for har du lyst handle hos os, kunne det være hyggeligt hvis du blev hængende.